Omgeving

          Finca ┴ngelus ligt in het dorp La Matanza de Acentejo, dat deel uitmaakt van de wijnstreek op Tenerife. Het oorspronkelijke karakter van dit gebied nodigt uit om de mooie natuur in de omgeving, met eucalyptus en dennenbossen, te leren kennen. In de typisch Canarische restaurants kunt u genieten van de traditionele keuken van het eiland. U kunt er heerlijke verse vis eten, die direct voor de noordkust wordt gevangen. Daarbij wordt een lekker glaasje wijn geserveerd, die de wijnboer op de traditionele manier keldert.

          Door de zuidwest ligging heeft u een fantastisch uitzicht op de Pico del Teide, de hoogste berg van Spanje. Sinds 2007 valt deze berg onder het natuurerfgoed van de UNESCO. Ook is er van een magnifiek panorama op de kustlijn en de Atlantische Oceaan.


uitzicht_mar uitzicht_teide

          De eigenaren van Finca ┴ngelus, Claude en Ankie, wonen zelf op de finca en geven desgewenst,met alle pleizer insidertips voor restaurants en voor leuke tochtjes. Ook is er een mogelijkheid om samen,byvoorbeeld onder het genot van een lekker glsasje wijn, van de zonsondergang te genieten.

Bodega

          4. Claude is kunstenaar en schilder. Hij heeft in de architectuur en decoratie van Finca ┴ngelus verschillende bestaande elementen en werken van eigen hand gecombineerd. Hij heeft zich hierbij laten be´nvloeden door de Canarische architectuur, die onder invloed van verschillende culturen is ontstaan.

Dekoration1 Dekoration2 Dekoration3 Dekoration4 Dekoration5

Bovenkant Pagina Centraal